Καθαρισμοί Χαλιών

Καθαρισμός χαλιών Μυτιλήνη
Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και ομορφαίνει κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό.
 
Η επιχείρηση μας «Eco Cleaner Hellas» με έδρα τη Μυτιλήνη, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον καθαρισμό των χαλιών σας. 
 
Η επιχείρηση μας «Εco Cleaners Ηellas» με έδρα τη Μυτιλήνη, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον καθαρισμό των χαλιών σας. Με εμπειρία από το 2005, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξη για κάθε είδους χαλί και μοκέτας. 
 
Όλα τα χαλιά σας αντιμετωπίζονται με το σεβασμό και την προσοχή που τους αρμόζει και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, χωρίς να φθαρεί το χαλί ή να χάσει την ζωντάνια των χρωμάτων του. 
 
Εγγύηση η πείρα μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας. Είμαστε οι ειδικοί στον καθαρισμό κάθε είδους χαλιού ή μοκέτας. 
 
Τηλεφωνήστε στο 2251020682 και ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει άμεσα στο χώρο σας και θα παραλάβει το χαλί σας. Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, μπορείτε να μας ζητήσετε να σας το παραδώσουμε στο χώρο σας ή να το φυλάξουμε εμείς και να σας το παραδώσουμε όταν το χρειαστείτε.
 
Όλα τα χαλιά φυλάσσονται σε ειδικό χώρο που σας διασφαλίζει την ασφάλειά τους και την συνεχόμενη φροντίδα από το προσωπικό μας.   


Επί Τόπου Καθαρισμός χαλιών

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα επί τόπου καθαρισμού.

Ένα μέλος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας μετά από συνεννόηση μαζί σας και θα αναλάβει τον επί τόπου καθαρισμό  των μοκετών σας, του σαλονιού σας ή και των στρωμάτων σας.Φρεσκάρισμα Χαλιών στη μέση του χειμώνα

Πρόγραμμα με Εξειδικευμένη Φροντίδα Συντήρησης σε χαλιά και μοκέτες με Bio-καθαρισμό, Αναζωογόνηση και Απορρύπανση, ώστε να αφαιρεθούν, αλλεργιογόνα,  ακάρεα, “μικροβιακά φορτία” βακτηρίδια, μύκητες, τρίχες, περιττό χνούδι, άμμο, χωρίς την χρήση χημικών.


Μυτιλήνη 
Συνεργείο καθαρισμού “Εco Cleaners Ηellas”
Τηλ: 2251020682