Οικολογικοί καθαρισμοί


Οικολογικός καθαρισμός Μυτιλήνη
Η επιχείρηση μας «Εco Cleaners Ηellas» με έδρα τη Μυτιλήνη, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό οικολογικούς καθαρισμούς σε μοκέτες, καναπέδες και στρώματα.
 
Ο οικολογικός καθαρισμός προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού, καθώς εξασφαλίζει την απόλυτη και ασφαλέστερη καθαριότητα των χαλιών, των επίπλων και των στρωμάτων για εσάς και τα παιδιά σας, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
 
Τηλεφωνήστε στο 2251020682 και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε και θα σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.
 
Οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων ύπνου
Το στρώμα που κοιμόμαστε είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο σπίτι μας και αυτό γιατί είναι αδύνατον να πλυθεί. Έτσι με τα χρόνια μέσα στα στρώματα κατοικούν χιλιάδες μικροοργανισμοί και ακάρεα που ευθύνονται για μια σειρά αλλεργιών όπως άσθμα, δερματίτιδες, συνάχι.
 
Ο οικολογικός καθαρισμός των στρωμάτων είναι πολύ σημαντικός για την υγεία μας καθώς περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας πάνω τους. 

Ο οικολογικός καθαρισμός των στρωμάτων ύπνου περιλαμβάνει: 
- Καθαρισμό σε βάθος
- Αφαίρεση λεκέδων
- Εξάλειψη οσμών
- Απολύμανση
- Εξάλειψη ακάρεων
Οικολογικός καθαρισμός σαλονιού
Το καθάρισμα των σαλονιών είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Για να επιτευχθεί το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα ενδείκνυται επαγγελματικός εξοπλισμός καθώς και εμπειρία - γνώση από τον επαγγελματία καθαριστή 
 
Ο οικολογικός καθαρισμός περιλαμβάνει: 
- Καθαρισμό σε βάθος
- Αφαίρεση λεκέδων
- Εξάλειψη οσμών
- Απολύμανση
- Εξάλειψη ακάρεων
Οικολογικός καθαρισμός χαλιών - μοκετών
Με τον οικολογικό καθαρισμό χαλιών και μοκετών επιτυγχάνουμε τον καθαρισμό σε βάθος και την απαλλαγή τους από επίμονους λεκέδες όπως κρασί, καφέ κ.α. χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Ο βιολογικός καθαρισμός πραγματοποιείτε σε κάθε είδους χαλί ή μοκέτα ανεξάρτητα το υλικό. 
 
Ο οικολογικός καθαρισμός των χαλιών - μοκετών περιλαμβάνει:
- Καθαρισμό σε βάθος
- Αφαίρεση λεκέδων
- Εξάλειψη οσμών
- Απολύμανση

Μυτιλήνη 
Συνεργείο καθαρισμού “Εco Cleaners Ηellas”

Τηλ: 2251020682