Καθαρισμοί Σπιτιών - Επαγγελματικών Χώρων

Καθαρισμοί σπιτιών & Επαγγελματικών χώρων Μυτιλήνη
Όταν ο χώρος μας είναι καθαρός τότε μας προδιαθέτει θετικά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και το υγιεινό περιβάλλον συμβάλλει στην υγεία μας.
 
Η επιχείρηση μας «Εco Cleaners Ηellas» με έδρα τη Μυτιλήνη, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό καθαρισμούς σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Η εμπειρία μας μπορεί να σας δώσει τις λύσεις που ζητάτε.
 
Με εμπειρία από το 2005, η ομάδα μας δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας χωρίς αυτό να επιβαρύνει τις τιμές μας, που εξακολουθούν να βρίσκονται σε χαμηλά για την αγορά επίπεδα. Σεβόμαστε τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον. Θέλουμε να  απολαμβάνετε στο έπακρο το χώρο στον οποίο εργάζεστε, μένετε, δραστηριοποιείστε και ταυτόχρονα στοχεύουμε στην υγιεινή και οικολογική διαχείρισή του.
 
Αναλαμβάνουμε τον αρχικό αλλά και τον τακτικό καθαρισμό:  
 Σπιτιών-Εξοχικών κατοικιών-Ξενώνων-Ενοικιαζόμενων δωματίων-Αirbnb-Πολυκατοικιών.
 Επαγγελματικών χώρων όπως καφετεριες,ξενοδοχεια,παιδικούς σταθμούς,ιατρεία,καταστήματα,γραφεία.
 Εμπορικά κέντρα 
 Δημόσια κτίρια

 
Αναλαμβάνουμε ειδικό καθαρισμό κατά των μικροβίων (99% μείωση μικροβίων) ειδικός για παιδιά. 
 
 
 


Η επιχείρησή μας κατέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού, αναλαμβάνει και καθαρισμούς υαλοπινάκων.
 
Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα και μέρα εσείς το επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφαλείς λύσεις, υψηλή ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 

Μυτιλήνη 
Συνεργείο καθαρισμού “Εco Cleaners Ηellas”
Τηλ: 2251020682