Περισσότερες υπηρεσίες

 

Καθαρισμός τεντών
Η «Εco Cleaners Ηellas» με έδρα τη Μυτιλήνη, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον καθαρισμό των τεντών σας, με προηγμένα υλικά καθαρισμού και απολύμανσης για μύκητες, βακτηρίδια, μούχλα, ατμοσφαιρική ρύπανση και τα καυσαέρια στις πιο οικονομικές τιμές. 
 
Ο καθαρισμός των τεντών, γίνεται επί τόπου στο χώρο σας. 
Καθαρισμός σκαφών
Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον βιολογικό καθαρισμό όλων των μερών του σκάφους σας όπως χώροι εστίασης, ταπετσαρίες, τουαλέτες, καμπίνες, στρώματα, μοκέτες, αποθηκευτικούς χώρους κ.α.
 
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα δερμάτινα και πλαστικά μέρη του σκάφους σας, φροντίζοντας τα ξεχωριστά.
Γυάλισμα δαπέδων
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την συντήρηση δαπέδων κάθε τύπου με τα καθαριστικά που του αρμόζουν και με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα καθαρισμού. 
 
- Καθάρισμα, γυάλισμα και κρυτσαλλοποίηση μαρμάρινων δαπέδων.
- Καθαρισμός και απολύμανση βιομηχανικών δαπέδων με υλικά και εργαλεία ανάλογα της σύστασης και της κατάστασης τους.
- Καθαρισμός, τρίψιμο, γυάλισμα μωσαϊκών. 
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΓΚΡΑΦΙΤΙ (GRAFFITI)
Εάν θέλετε οι τοίχοι και τα ρολά των καταστημάτων σας να παραμένουν καθαρά από τους "καλλιτέχνες του δρόμου" εμείς έχουμε την λύση.

Πραγματοποιούμε το πλύσιμο σε γκαράζ, πεζοδρόμια, πλακόστρωτα, τοίχους κ.τ.λ χρησιμοποιώντας μηχανές πλύσεως δαπέδου με πιεστικά μηχανήματα ζεστού και κρύου νερού.

Αναλαμβάνουνε το καθαρισμό  παντός είδους πινακίδων/επιγραφών.
ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στις υπηρεσίες αποψίλωσης χόρτων σε μεγάλες ή μικρές εκτάσεις. Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την κοπή των χόρτων με χορτοκοπτικά μηχανήματα, την συσσώρευση και την αποκομιδή των απορριμμάτων που προκύπτουν.
 

Μυτιλήνη 
Συνεργείο καθαρισμού “Εco Cleaners Ηellas”
Τηλ: 2251020682