Μηχανήματα Καθαρισμού


Μηχανήματα Kαθαρισμου Karcher
Μυτιλήνη - Λέσβος


Η εταιρεία μας ECO CLEANER HELLAS αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό γυμναστηρίων, νοσοκομείων, σχολείων, παιδικών σταθμών, παιδότοπων, εκθέσεων, κινηματογράφων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα του καθαρισμού μεγάλων και απαιτητικών χώρων.
 

    Οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας:

  • ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ για τον καθαρισμό και το γυάλισμα κάθε είδους δαπέδου όπως μάρμαρο, πλακίδια, πλαστικό βιομηχανικό δάπεδο, όπως επίσης μοκέτες και χαλιά.
  • ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ της εταιρείας Kärcher για τον βαθύ βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση όλων των επιφανειών χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων. Καθαρισμός με τη χρήση πανίσχυρου ατμοκαθαριστή που προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στην απομάκρυνση ρύπων και μικροοργανισμών χωρίς τη χρήση χημικών.
  • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ μαλακών και υφασμάτινων επιφανειών, όπως μοκέτες, χαλιά, στρώματα, καναπέδες, καθίσματα. Τα σύγχρονα μηχανήματά μας καθαρίζουν, αποστειρώνουν, απολυμαίνουν κάθε επιφάνεια προσφέροντας ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον χωρίς χημικά και χωρίς αλλεργίες.
  • ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΑΠΕΔΩΝ, ένα μηχάνημα νέας γενιάς που προσφέρει προηγμένο και αξιόπιστο καθαρισμό δαπέδων και επιφανειών.
  • ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ της εταιρείας Kärcher  για τον καθαρισμό τοίχων και επιφανειών.
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΘΡΑ της εταιρείας Kärcher  για άψογα αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.
  • Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό υαλοπινάκων.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού εκτελούνται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Όλες οι εργασίες παρακολουθούνται από επόπτη της εταιρίας μας, ο οποίος επικοινωνεί άμεσα μαζί σας για τη βέλτιστη συνεργασία μας και την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη και να σας ενημερώσουμε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές!

 


Μυτιλήνη 
Συνεργείο καθαρισμού “Εco cleaners Ηellas”

Τηλ: 2251020682